Login
User name: 
Password: 
  

Forgot your password?
Kalender
TS | Klubb
7 dagars Klubbmöten
Sponsored links

Har du tips eller förslag på förbättringar på hemsidan? Klicka här!
  
Funderar ni på att bilda en Tangentklubb?

Ni behöver vara minst fem före detta eLCor som bildar klubb tillsammans och alla måste vara betalande medlemmar i Tangent Sverige. Antingen så bildar ni en Tangentklubb med f.d. klubbsystrar i LC eller så samlar ni f.d. eLCor i distriktet/länet för ett större upptagningsområde till er klubb.

Nivån på klubben bestämmer ni själva. Grunden är att hålla gemenskapen och andan vid liv. Hur ofta och på vilket sätt är upp till er. Ni behöver ha en kontaktperson i klubben som är länken mellan er klubb och huvudstyrelsen.

Så här gör ni;

  • Bjud in en, eller flera, medlemmar ur huvudstyrelsen som får komma till ett möte för att informera om stadgar och verksamhet. Mötet ska äga rum minst sex veckor innan ni planerar att chartra er klubb.
     
  • Välj vilket namn och klubbnummer er klubb ska ha i samråd med någon i huvudstyrelsens presidium.
     
  • Registrering av klubb sker sedan genom att ni skickar ett mail till Tangent Sveriges rikssekreterare, rs@tangentsverige.org. Där anger ni namn och nummer på klubb, kontaktperson för klubben (alternativt styrelse i klubben om ni valt att ha sådan) samt vilka medlemmar som ingår i klubben.

Skicka även detta mail som kopia till riksordförande, ro@tangentsverige.org för information.

Tangent Sverige ska verka för att medlem som flyttar till ny ort, inom Sverige eller utomlands, ska upptas som medlem i lokal klubb för TS/TCI alternativt förmedla kontakt med annan sammanslutning av före detta medlemmar i LCS/LCI.

Har du frågor?
Maila rs@tangentsverige.org och/eller ro@tangentsverige.org

 
Copyright © 2011-2024 Tangent SverigeViewed 5 541 timesAnvändarvillkor och Sekretess