Login
User name: 
Password: 
  

Forgot your password?
Kalender
TS | Klubb
7 dagars Klubbmöten
Sponsored links

Har du tips eller förslag på förbättringar på hemsidan? Klicka här!
  
Fröet till Tangent Sverige började gro under riksmötet i Göteborg, 1996.

 

Det var några före detta eLCor och äRTor som på en båttur började prata om ”livet efter” Ladies Circle och Round Table.

Då vi har en övre åldersgräns i våra organisationer funderade den glada gruppen på hur man skulle kunna fortsätta gemenskapen på ett mer organiserat sätt när det var dags att lämna LC/RT. Där och då bildade eLCorna en PM-klubb tillsammans och bestämde att fortsätta bygga på detta genom att bjuda in fler medlemmar som ”fallit för åldersstrecket”.

Det tog ett antal år att bygga upp grunden till detta som idag är en organisation på tillväxt där nya medlemmar kommer till och fler lokala klubbar chartras.

Vår första riksordförande var Susanne Korduner, 2003-2005 och har sedan följts av ett antal engagerade Tangents som brinner för att fortsätta detta engagemang och nätverkande. Innan Susanne Korduner blev ordförande hade Tangent Sverige hjälp av Anna-Karin Nesheim (1996-1999) och Susanne Teglund (199-2003) med att starta upp Tangent Sverige.

Tangent Club International (TCI) bildades på Riksmötet i Korsör, Danmark i maj 2014 och är den organisation som förenar Tangent internationellt. Tangent finns nu representerat i många Ladies Circles länder.

 
Copyright © 2011-2024 Tangent SverigeViewed 6 654 timesAnvändarvillkor och Sekretess